Ontdek
Voss Investments 

Als investeringsmaatschappij is Voss Investments gericht op succesvolle bedrijven, waar de groeiambities worden ondersteund. Met een toegewijd team ondersteunen wij ondernemers, waarbij het verbeteren van de groei als doelstelling voor de lange termijn geldt.
Naast het beschikbaar stellen van kapitaal, is onze kennis en ons netwerk begunstigend voor de ondernemer.

Ons portfolio bestaat uit bedrijven die een impact maken en zich focussen op duurzaamheid. Bedrijven met een EBITDA tussen de 1 en 5 miljoen euro, waar wij de potentie in zien, gelden als meerwaarde voor ons portfolio. Door samen te werken met investingsmaatschappijen en ondernemers met passie, richten wij ons op de toekomstige groei en waardecreatie van bedrijven.

Onze statistieken

0
Cras massa nibh
0
Lorem ipsum dolor
0
Aliquam erat ac ipsum
0
Maecenas mi tortor

Klaar om te investeren?

BEREIKBAAR

Maecenas non laoreet lobortis

KENNIS

Aliquam erat ac ipsum integer

RESULTAAT

Nulla ipsum dolor lacus suscipit

KEY FEATURES

Waarom kiezen voor Voss-Investment?

Samen de focus op groei

Een onderneming heeft een onderneming gebracht waar het nu is. Door kapitaal met kennis en het netwerk van Voss Investments te bundelen, kan de groei van je onderneming door het plafond gaan. Daarnaast komt de weg vrij voor het afstand nemen van de organisatie, waardoor de financiële risico’s afnemen en er meer vrije tijd en vrijheid is. Als dé partner bij uitstek, is Voss Investments met een passie en betrokkenheid gefocust op deze processen.

 

Bij het investeren wordt er niet alleen gekeken naar bedrijven, maar investeert Voss Investments ook in samenwerkingen. Om de groei van het bedrijf te optimaliseren, zijn de juiste partners van groot belang. Samen zorgen wij met onze kennis en ervaring voor de juiste strategie en ondersteuning wanneer dit belangrijk is, zodat veelbelovende plannen een waanzinnig succes worden.

Duurzaamheid en innovatie

Voss Investments investeert in bedrijven waar wij de potentie in zien. Wij herkennen bedrijven die een impact in hun markt maken. Naast de impact, zijn de toekomstplannen ook belangrijk voor bedrijven. Als bedrijf is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. De verduurzaming schreeuwt om innovatie. De ontwikkelingen rondom duurzaamheid zijn te vergelijken met de digitale revolutie. Voor veel bedrijven is duurzaamheid een kans om een betere winstgevendheid en een stabiele groei te realiseren.

 

Wereldwijd komt de focus steeds meer op duurzaamheid te liggen. Overheden voeren een actief beleid op dit gebied, maar ook de consument beseft steeds meer wat de noodzaak van duurzaamheid is. Voor bedrijven die een negatieve impact op de wereld hebben, is dit een problematische ontwikkeling. Echter, wanneer een bedrijf zich richt op het ontwikkelen van duurzame oplossingen, kan de verduurzaming een grote kans zijn. Samen leggen we de focus op een toekomstbestendige wereld en onderneming.

Kapitaalkrachtig

Om als onderneming de volgende stap te zetten, is de financiering van belang. Voss Investments is de kapitaalkrachtige partij die hierin een belangrijke rol speelt. Wij begrijpen de taal van het ondernemen en snappen wat er nodig is om als onderneming te groeien. Ook indien de bank de risico’s te groot acht, zijn er bij ons mogelijkheden om de groeistap te maken.

 

Voss Investments richt zich op innovatieve projecten die de focus leggen op duurzaamheid. Bedrijven met een EBITDA tussen de 1 en 5 miljoen euro passen binnen de portfolio van Voss Investments. Wij zorgen niet alleen voor de inbreng van kapitaal, maar zijn ook betrokken bij onze partners, zonder hiermee op de stoel van bestuurder te gaan zitten.

Vertrouwen als basis

Door een samenwerking met betrouwbare partners, worden de ambities sneller in resultaat omgezet. Onze kennis en ervaring dragen bij aan het ondersteunen van de ambities en het realiseren hiervan. Tijdens dit proces staat het wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel. Als investeerder nemen wij de leiding van een bedrijf niet over, maar bieden wij ondersteuning. Uit eigen ervaring weten wij dat een goede ondernemer ruimte nodig heeft om zijn bedrijf te laten groeien. 

 

Naast ons kapitaal, is de ervaring en netwerk van meerwaarde voor de onderneming. Als betrouwbare partner, leggen wij de focus op de lange termijn. Met dezelfde intenties zetten wij ons in voor een duurzame toekomst, waarbij de waardecreatie zo optimaal mogelijk gerealiseerd wordt. Voss Investments is oplossingsgericht en neemt de toekomstige groei en waarde als richtpunt.

Portfolio 

Voss Investment Investeer in relaties

Als Voss Investments zijn wij naar meer op zoek dan alleen een investering in een bedrijf. Wij willen uw bedrijf volledig begrijpen en uw toekomstvisie ontdekken. Samen met onze partners hebben wij de kennis en ervaring, om deze plannen te realiseren. Wij investeren in relaties. Ondanks de korte lijnen blijft u als ondernemer de vrijheid hebben om dromen waar te maken. Wij geloven dat ondernemers het verschil maken en van essentieel belang zijn voor de groei van het bedrijf.

Ook bij een samenwerkingen met private equity funds, family offices of venture capitalists zien wij het investeren in een relatie als belangrijk richtpunt. Investeren is niet voor de korte termijn, maar is bedoeld voor het bouwen aan de lange termijn. Voss Investments werkt in consortium met investeringspartners, die dezelfde kansen zien en zich inzetten voor de groei van duurzame bedrijven die impact hebben.

Duurzaamheid

Standards

Wereldwijd

Exchange

Onze werkwijze

Contact

Voss Investements

VOSS INVESTMENTS

TEL: +631 634 789 11
E-mail: info@voss-investments.nl
Kerkstraat 1,
1012 AA, Amsterdam,
Nederland

Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper.
Suspendisse a pellentesque felis.

Bekijk ons op social media:

Contact – Voss Investments

    gdpr-image
    This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Privacy Policy.
    Read more